Betonkadaver

Betonkadaver af Teater Fluks

Teater Fluks har sat sig for at genopdage bunkerne på vestkysten og teatrets muligheder i det fascinerende landskab omkring Thyborøn.

Betonkadaver er en teateroplevelse ud over det sædvanlige! En vandringsforestilling i, på og ved de efterladte betonbunkere, der udgør Thyborønfæstningen. Betonkadaver taler til alle sanser; med performere der skaber billeder og fortællinger med krop, stemme og rum, elektronisk musik af Merlyn Silva og lyrik af Mads Mygind.

Udstyret med trådløse høretelefoner, guides publikum op gennem klitterne, ud på stranden, rundt mellem og ind i de forvitrede betonmonumenter. Her bliver der mulighed for – alene og i fællesskab – at forholde sig til sig selv som det lille menneske overfor den store verden. Den store natur. De store spørgsmål.

Betonkadaver skaber muligheden for at genopdage bunkerne på vestkysten og oplever teatrets muligheder i det fascinerende landskab omkring Thyborøn.
Forestillingen er en vandring i det vestjyske bunkerlandskabet. Hvor de vestjyske bunkere ligger som ufrivillige (krigs)monumenter og minder os om en ikke så fjern fortid – og en måske ikke så fjern fremtid.

Praktisk: Forestillingen er en vandringsforestilling. Det betyder at DU som publikum kommer til at bevæge dig rundt i landskabet, på stranden og på bunkerne. Forestillingen er således IKKE egnet for gang- og bevægelsesbesværede. Ligeledes opfordres det til at være iklædt praktisk fodtøj og tøj. Det er muligt, at opbevare tasker osv. i et aflåst rum under forestillingen.

 

Betonkadaver er blevet til i samarbejde med Foreningen Skjulte Steder og er en del af teaterfestivalen Genopdag.

Performere:

Sara Fink Søndergård, Rasmus Malling Skov & Alaya Riefensthal

Lyd:

Merlyn Silva & Niels Gade

Lyrik:

Mads Mygind

Teknik:

DimsOs

Arrangør:

Teater Fluks & Skjulte Steder

Varighed:

90 minutter

Alder:
12+